Νέα

Το Evolution Jacket της Alpinestars, κερδίζει το βραβείο σχεδιασμού ISPO 2015/2016

Το Evolution Jacket της Alpinestars, κερδίζει το βραβείο σχεδιασμού ISPO 2015/2016

Η Alpinestars, η μεγαλύτερη εταιρεία ένδυσης που πρωτοπορεί και εξειδικεύεται στην ένδυση των ποδηλατών βουνού και αναβατών μοτοσυκλέτας καθώς και της προστασίας σώματος και υπόδησης, λαμβάνει το βραβείο σχεδιασμού ISPO στο Μόναχο της Γερμανίας, για το Evolution Jacket.

Το Evolution Jacket της Alpinestars συνίσταται στην ελαφρύτερη και την πιο εργονομική του αντίληψη, την ενσωμάτωση του υδροδοχείου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε., την προστατευτικότητα και τις επιλογές αποθήκευσης που παρέχει. Μειώνει έτσι την ανάγκη μεταφοράς οπίσθιου σάκου και επιτρέπει μεγαλύτερη απόδοση και ελευθερία που χρειάζονται οι ποδηλάτες βουνού.

Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Aplinestar στην Βόρεια Ιταλία και την Καλιφόρνια ενώ δοκιμάστηκε στα πιο άγρια μονοπάτια των βουνών του κόσμου. Το Evolution Jacket τσεκαρίστηκε κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες από πολλούς επαγγελματίες αθλητές, συμπεριλαμβανομένης και της Anneke Beerten, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αναβάτες Enduro. Δείτε σε βίντεο την εξέλιξη του jacket.

Μια ανεξάρτητη επιτροπή από πρωτοπόρους επαγγελματίες της βιομηχανίας αθλητικών ειδών, αθλητών και σχεδιαστών που έκρινε τον εξωτερικό σχεδιασμό, την εργονομία και τον νεωτερισμό, έδωσε το βραβείο στην Alpnestars στην κατηγορία Προϊόντα Δράσης – Προστασίας και Ασφάλειας.

Δείτε Ακόμα...