Υπηρεσίες

Zήστε την απόλυτη εμπειρία άνεσης με το Id Match!

Το id Μatch είναι ένας συνδυασμός επιστήμης και καινοτομίας που μπορεί να εγγυηθεί τη μέγιστη δυνατή άνεση, απόδοση και ευεξία καθώς προσαρμόζει το ποδήλατο με ακρίβεια πάνω στο σώμα σας.

Δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει κάθε ποδηλάτη να βρει την πιο εργονομική θέση πάνω στο ποδήλατο.

Πάρα πολλοί ποδηλάτες υποφέρουν από περιττούς πόνους και ενοχλήσεις επειδή δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά πάνω στο ποδήλατο.

Η σωστή θέση δεν  προσφέρει στον αναβάτη μόνο άνετη οδήγηση, προσφέρει περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερη ταχύτητα και αντοχή.

Πως λειτουργεί το Id Match?

Ξεκινώντας με μια λεπτομερή συνέντευξη του αναβάτη ώστε να καταγραφεί το ιστορικό του (προηγούμενοι τραυματισμοί και τυχόν θέματα που σχετίζονται με το ποδήλατο), ακολουθεί μέτρηση και στη συνέχεια μια τρισδιάστατη σάρωση του σώματος. Αφού συζητηθούν οι στόχοι , το Id Match συλλέγει τα δεδομένα και σας προτείνει μια νέα θέση σύμφωνα με τις μετρήσεις σάρωσης του σώματός σας, το ιστορικό τραυματισμών και τον τύπο οδήγησης σας.

Στο πλαίσιο της προσαρμογής του ποδηλάτου πραγματοποιείται προσαρμογή της σέλας, του τιμονιού, του δισκοβραχίωνα καθώς και ρύθμιση στα σχαράκια των παπουτσιών με σκοπό την τέλεια προσαρμογή στο σώμα σας!

Πιο συγκεκριμένα το Id Match προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:


Ολοκληρωμένη μέτρηση Bikefitting

€ 200,00 (60-90 min)

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει την πλήρη μέτρηση σωματοδομής και την ρύθμιση ενός δικού σας ποδηλάτου στις μετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα γίνεται ανάλυση κατά την οποία διερευνάτε  το ιστορικό του ποδηλάτη όπως τυχόν τραυματισμοί καθώς και οι στόχοι του. Ακολουθεί η μέτρηση (ύψος, πλάτης κτλ.) και αφού ο ποδηλάτης ανέβει  στο ποδήλατο συλλέγονται δεδομένα που θα εφαρμοστούν στο προσωπικό του ποδήλατο.


Μέτρηση σωματοδομής

€ 120,00 (15-30 min)

Σε αυτή την υπηρεσία γίνεται μέτρηση μόνο της σωματοδομής για την επιλογή σωστού μεγέθους ποδηλάτου, σέλλας ή/και ρύθμιση παπουτσιών.


Επιπλέον ποδήλατο

€ 100,00 (45-60 min)

Αυτή η υπηρεσία είναι συμπληρωματική και προυποθέτει τη πραγματοποίηση μιας ολοκληρωμένης μέτρησης Bikefitting ή μέτρησης σωματοδομής. Αφορά τη ρύθμιση ίδιου ή διαφορετικού τύπου ποδηλάτων και περιλαμβάνει μέτρηση στο IdMatch Bike εαν χρειάζεται.

Δείτε Ακόμα...