Νέα

Έναρξη διανομής προιόντων Sun Race - Sturmey Archer

Η εταιρεία GATSOULIS Imports συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία στον κλάδο του ποδηλάτου και την πλήρη υποστήριξη του, ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρία Sun Race - Sturmey Archer!

Η Sun Race - Sturmey Archer διαθέτει μια πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά για το ποδήλατο με εμπειρία και ποιότητα χρόνων. Πλέον κατατάξετε σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες, με τα προϊόντα της να συναγωνίζονται αντίστοιχα άλλων εταιριών συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τη χαμηλή τιμή με την εξαιρετική ποιότητα και τεχνολογία.




Η Sun Race ιδρύθηκε το 1972 και αρχικά παρείχε οικονομικά προιόντα μόνο στην Αμερική.. Η άνοδος των πωλήσεων στα ποδήλατα βουνού την οδήγησε σε ταχεία ανάπτυξη. 25 χρόνια αργότερα, με τις τεχνολογίες να εξελίσονται και τις απαιτήσεις να αυξάνονται, κατέστη σαφές ότι η ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας θα προέλθει μόνο από την εξέλιξη high-end προϊόντων, πράγμα το όποιο και έπραξε τα επόμενα χρόνια.

Η διαδικασία αυτή ενισχύθηκε μετά την αγορά της εταιρίας Sturmey Archer το 2000. Η Sturmey Archer ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1902 με την εφεύρεση των εσωτερικών ταχυτήτων. Η αγορά αυτή έκανε την Sun Race να διησδήσει στην ευρωπαϊκή αγορά! Η εισαγωγή της απαιτούσε προδιαγραφές ακόμα υψηλότερου επιπέδου, με αποτέλεσμα να επενδύσει μεγάλα κεφάλαια στον τομέα της μηχανικής και της έρευνας και ανάπτυξης.

Τα προϊόντα της Sun Race - Sturmey Archer αυτή την στιγμή χρησιμοποιούνται, με συντριπτική πλειοψηφία, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως κατασκευάζοντας παράλληλα και εξατομικευμένα προϊόντα για αυτές. Πλέον η Sun Race - Sturmey Archer έχει επεκταθεί επιτυχώς στις After Market πωλήσεις και κατατάξετε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποδηλατικών ανταλλακτικών.

Δείτε Ακόμα...